Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού. Είναι η επιλογή μεταξύ του καταστροφικού και του δυσάρεστου. Kenneth Galbraith, 1908-2006, Καναδός οικονομολόγος

Επίσκεψη Κ. Μπακογιάννη στην «Κιβωτό του Κόσμου»

23 Απριλίου, 2019

Συνεργασία του δήμου Αθηναίων με την «Κιβωτό του Κόσμου», τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού στον Κολωνό όπου ο πατέρας Αντώνιος μαζί με εθελοντές προσφέρουν εδώ και πολλά χρόνια ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο, συζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κατά τη σημερινή του επίσκεψη σ΄αυτήν.

Η «Κιβωτός» δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, έλλειψη ιατρικής φροντίδας με αβέβαιο μέλλον. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μαζί με τον πατέρα Αντώνιο που είναι η ψυχή της οργάνωσης πήγε στο Κέντρο Ημέρας, συνέφαγε με τα παιδιά και συζήτησε αναλυτικά τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο δήμος Αθηναίων να συνδράμει στην τεράστιά προσπάθεια που γίνεται εκεί. Ο κ. Μπακογιάννης εξέφρασε τον θαυμασμό και τις ευχαριστίες του για το έργο που επιτελείται και οι δύο πλευρές εξέτασαν το πως «θα μπορούσε ο δήμος της Αθήνας σε συνεργασία με την Κιβωτό να δουλέψει στον δημόσιο χώρο της γειτονιάς. Μιας γειτονιάς πονεμένης η οποία αντιμετωπίζει παρά πολλά προβλήματα. Συζητήσαμε για το πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε έμπρακτα-όχι στα λόγια-σε πάρα πολλές δράσεις αλληλεγγύης. Ποιο είναι το μήνυμα, μιας κι έχουμε Αγίες Μέρες κι έρχεται το Πάσχα. Το μήνυμα είναι ότι μπορούμε αλλά η λέξη κλειδί είναι το “μαζί”», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μπακογιάννης .

Read previous post:
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης υποδεχόμενος τον ομοϊδεάτη του κ. Βέμπερ έδειξε ποιο είναι το όραμα του για την Ελλάδα και την Ευρώπη»

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον ομοϊδεάτη του και υποψήφιο του ΕΛΚ για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Μάνφρεντ Βέμπερ),...

Close