Κανένα βιώσιμο σχέδιο για το μέλλον δεν μπορεί να γίνει από  όσους δεν έχουν την ικανότητα να ζουν σήμερα. Alan Watts, 1915-1973, Βρετανός φιλόσοφος Βουδιστής.

Επίσκεψη Γ. Σγουρού στον Πειραιά, συνάντηση με τον πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου

15 Μαΐου, 2019

Επίσκεψη στον δήμο Πειραιά πραγματοποίησε ο Γιάννης Σγουρός στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους πολίτες και φορείς της Αττικής.
 Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, βρέθηκε αρχικά στις κεντρικές υπηρεσίες του δήμου, στην πλ. Κοραή όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και  εξυπηρετούμενους πολίτες.
 Στον πεζόδρομο της οδού Σωτήρος, συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε αυτή την οικονομική συγκυρία.
 Κατόπιν επισκέφτηκε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Ανδριανό Μιχάλαρο και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής.
 Στο διάλογο που αναπτύχθηκε οι δύο πλευρές εστίασαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΜΜΕ – βιοτεχνίες, τονίζοντας την ανάγκη μέτρων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.  
 

Read previous post:
Η Thomas Cook Hotel Investments επεκτείνεται φτάνοντας τις εννέα ιδιοκτησίες με εξαγορές ακινήτων στην Ελλάδα

Η Thomas Cook ανακοίνωσε  ότι η κοινοπραξία της, υπό την επωνυμία Thomas Cook Hotel Investments (TCHI), έχει αποκτήσει δύο νέα...

Close