Στον άνθρωπο με κακή γνώση, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία. John Locke, 1632-1704, Άγγλος φιλόσοφος

Επίσκεψη Γ. Κουμουτσάκου στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

16 Ιουλίου, 2019

Η επιχείρηση «Ποσειδών» που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ανατολικό Αιγαίο παρουσιάστηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κατά τη σημερινή επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, υπεύθυνου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, παρουσιάστηκαν τα επιχειρησιακά μέσα που υπάρχουν και επιχειρούν στην περιοχή καθώς και τα συστήματα επιτήρησης νέας καινοτομίας όπως μη επανδρωμένα αεροσκάφη και αερόστατο.

«Η συνεργασία Λιμενικού με την Frontex εστιάζεται κυρίως στις μεταναστευτικές ροές που αντιμετωπίζουν η Λέσβος, η Χίος και η Σάμος καθώς και σε θέματα που αφορούν τη συνεργασία Ελληνικής και Τουρκικής Ακτοφυλακής», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, κατά τη σημερινή επίσκεψη του κ. Κουμουτσάκου στο ΥΝΑΝΠ, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση που αφορά την έρευνα και διάσωση, ενώ στο τέλος έγινε ξενάγηση στα κέντρα επιχειρήσεων και στο διεθνές συντονιστικό κέντρο, όπου τον υποδέχθηκε ο αξιωματικός-σύνδεσμος της Frontex στην Ελλάδα, κ. Γρηγόριος Αποστόλου.

Read previous post:
Η ΕΣΗΕΑ «παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα δημόσια μμε»

«Η ΕΣΗΕΑ βρίσκεται σε ετοιμότητα και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα δημόσια μμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό όργανο...

Close