Όπου υπάρχει συγκέντρωση της εξουσίας σε λίγα χέρια, εκεί κατά κανόνα αποκτούν τον έλεγχο άνθρωποι με νοοτροπία γκάνγκστερ - Λόρδος Άκτον

Επίσκεψη Αυγενάκη σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Ενιαίου Αθλητικού Κέντρου Χανίων

13 Ιουλίου, 2020

Τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Χανίων στην περιοχή Νέας Χώρας  και του Εθνικού Σταδίου Χανίων που ανήκουν στην ΓΓΑ ως Ενιαίο Αθλητικό Κέντρο, επισκέφθηκε σήμερα  ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο κ Αυγενάκης είδε από κοντά την εικόνα που υπάρχει στις δύο υποδομές και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο κολυμβητήριο Χανίων.
Όπως είπε, « η εικόνα του εν  ενεργεία κολυμβητηρίου είναι ανησυχητική. Για αυτό τον λόγο άμεσα, θα έλθει κλιμάκιο τεχνικών της ΓΓΑ για να δει από κοντά την  κατάσταση ώστε να εξετάσει τις προτεραιότητες που υπάρχουν .
Θεωρώ χωρίς δεύτερη σκέψη ότι αυτή,   είναι η πρώτη προτεραιότητα.  Και για αυτόν τον λόγο θα δουλέψουμε οργανωμένα και κυρίως συντονισμένα όπου απαιτηθεί.
Έχω ήδη συζητήσει με τον Περιφερειάρχη Κρήτης τον κ Αρναουτάκη και αν απαιτηθεί θα υπογράψουμε σχετικό μνημόνιο ώστε να αξιοποιήσουμε τις τεχνικές του υπηρεσίες με τα χρήματα της ΓΓΑ ώστε να « τρέξουμε» ταχύτατα το κομμάτι των μελετών».
Σύμφωνα με τον κ Αυγενάκη η προσπάθεια είναι να αντιμετωπισθούν άμεσα τα  προβλήματα που υπάρχουν  και να υπάρξει μια εκ βαθέων παρέμβαση στο κολυμβητήριο Χανίων.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, « σύμφωνα με πληροφορίες που μας έδωσε η διοίκηση έχει να ακουμπήσει χέρι  τεχνίτη  πάνω από 20 και πλέον χρόνια».
Ο κ Αυγενάκης  ανακοίνωσε ότι  σε συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος θα προχωρήσει πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης για το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Χανιά που ανήκουν στην ΓΓΑ.
Παράλληλα έκανε γνωστό  ότι τις επόμενες εβδομάδες θα ενισχυθεί το ανθρώπινο δυναμικό του Ενιαίου Αθλητικού Κέντρου Χανίων με προσωπικό 14 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις μέσω του ΟΑΕΔ. 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στα Χανιά ο κ Αυγενάκης συναντήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης με εκπροσώπους αθλητικών φορέων και σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας.

Χανιά: Επίσκεψη Λευτέρη Αυγενάκη σε αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης

Read previous post:
Συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κ.Τσιάρα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, K.Ζέρβα

O υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, συναντήθηκε το απόγευμα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στο δημαρχείο της πόλης.

Close