Η κοινωνία είναι ένα κύμα. Το κύμα προχωράει μπροστά, αλλά το νερό από το οποίο αποτελείται, όχι. - Ralph Waldo Emerson  (1803-1884), Αμερικανός φιλόσοφος

Επίσκεψη Α. Στεφανή στις αεροπορικές βάσεις Ανδραβίδας και Αράξου

19 Σεπτεμβρίου, 2019

Ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, πραγματοποίησε σήμερα επισκέψεις σε Πτέρυγες Μάχης και Υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αρχικά, επισκέφθηκε την 117 Πτέρυγα Μάχης και το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), που εδρεύουν στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας. Στη συνέχεια, μετέβη στην Αεροπορική Βάση Αράξου, όπου επισκέφθηκε την 116 Πτέρυγα Μάχης και το Εργοστάσιο Μεταφορικών Μέσων και Επίγειου Εξοπλισμού.

Ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ενημερώθηκε για την οργάνωση, τη λειτουργία και την αποστολή τους, περιηγήθηκε στους χώρους τους και απηύθυνε ομιλία στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τους.

Read previous post:
Επισκέψεις του δημάρχου Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννη, στη Δημοτική Αστυνομία και τη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στις υπηρεσίες του δήμου, που σχετίζονται άμεσα με την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας,...

Close