Πετυχαίνουμε στις προσπάθειες που απαιτούν τις θετικές ιδιότητες που έχουμε, αλλά μεγαλουργούμε σε εκείνες στις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε και τα ελαττώματά μας. - Alexis de Tocqueville, 1805-1859, Γάλλος πολιτικός φιλόσοφος

Επιμένει για αφαίρεση βαθμών η Super League

20 Νοέμβριος, 2018

Η Super League αποφάσισε, κατά πλειοψηφία στο σημερινό Δ.Σ., να εισηγηθεί στην ΕΠΟ τη διατήρηση των ποινών που ισχύουν τώρα για τις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ, δηλαδή αφαίρεση έξι βαθμών και μεταγραφικό περιορισμό. Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ΠΑΕ που υποστήριξε την πρόταση της Ομοσπονδίας, ενώ από τις υπόλοιπες ομάδες, οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης ζήτησαν διατήρηση του υφιστάμενου καθεστώτος, ενώ οι υπόλοιποι σύλλογοι ζήτησαν αφαίρεση λιγότερων βαθμών. Την απόφαση, πάντως, θα λάβει η ΕΠΟ, ενδεχομένως την προσεχή εβδομάδα, ενώ η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα κάνει δική της εισήγηση στην Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση: 

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το εξής:

Αναφορικά με τις ποινές ομάδων που δε θα λάβουν άδεια κατά τη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκρίθηκε πλειοψηφικά εισήγηση προς την ΕΠΟ, όμοια με την περσινή (αφαίρεση 6 βαθμών, περιορισμός μετεγγραφών κ.λπ.)».

Read previous post:
Επιμένει για αφαίρεση βαθμών η Super League

Η Super League αποφάσισε, κατά πλειοψηφία στο σημερινό Δ.Σ.

Close