Αν όλο το παιχνίδι είχε να κάνει με το τι έγινε στο παρελθόν, τότε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι θα ήταν βιβλιοθηκάριοι.  Warren Buffett, 1930- , Αμερικανός επενδυτής.

Επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14

3 Αυγούστου, 2020

    Με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος, να ψηφίζουν με επιφύλαξη, επικυρώθηκε σήμερα (3/8) η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14 της Super League, μετά την ολοκλήρωση των playout.
    
    Η ΠΑΕ Ξάνθη ψήφισε με επιφύλαξη διότι θεωρεί ότι δεν είναι νόμιμο να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ. Μάλιστα, η ομάδα από την ακριτική πόλη, είχε ενημερώσει την διοργανώτρια ότι κατά την εκτίμηση της, η βούληση για άμεσο ορισμό μπαράζ, αποτελεί παραβίαση του καταστατικού. Οσον αφορά στους «κυανέρυθρους», ψήφισαν την επικύρωση με επιφύλαξη διότι θεωρούν, ότι δεν έπρεπε καμμία ομάδα να υποβιβασθεί, αλλά ούτε και να προβιβασθεί.

    Η επικύρωση της βαθμολογίας, σημαίνει ότι εφ΄ όσον δεν υπάρξει αναδιάθρωση των κατηγοριών, ο Πανιώνιος θα υποβιβαστεί στη Super League 2, ενώ η Ξάνθη θα δώσει μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για μία θέση τα «σαλόνια» τουθ ελληνικού ποδοσφαίρου.

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ο Κοκόριν στη Σπαρτάκ Μόσχας

Η Σπαρτάκ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάντερ Κοκόριν.

Close