Μερικές φορές εύχομαι οι άνθρωποι να έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στην τήρηση του νόμου από όση δίνουν στην επιβολή του. Calvin Coolidge, 1872-1933, Αμερικανός πρόεδρος

Επέστρεψε ο Καστρίτης από την Ποντγκόριτσα

25 Ιουλίου, 2022

 Με πολλές σημειώσεις, επαφές και ιδιαίτερη επικοινωνία με τον Ομηρο Νετζήπογλου επέστρεψε (24/7) στην Ελλάδα για τον Αρη, από την Ποντγκόριτσα, ο Γιάννης Καστρίτης.
 Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε για ένα πενθήμερο στο Μαυροβούνιο, για το Ευρωμπάσκετ U20, παρακολούθησε υποχρεώσεις της εθνικής νέων ανδρών στη διοργάνωση, έχοντας μεγαλύτερη προσοχή στον 20χρονο γκαρντ της ομάδας του. Ο Καστρίτης μίλησε, όπως ήταν εύλογο, με τον Νετζήπογλου, βάζοντας στο επίκεντρο της κουβέντας την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά πολύ περισσότερο- όπως ήταν επόμενο- την παρουσία που προσδοκά να έχει, για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο παρκέ, με τον Αρη.
 Ο 40χρονος προπονητής «μάρκαρε», παράλληλα, και άλλους καλαθοσφαιριστές που παρακολούθησε στο Ευρωμπάσκετ και συζήτησε αρκετά με εκπροσώπους παικτών, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στους αγώνες.

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ