Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου. Louis Gabriel de Bonald, 1754-1840, Γάλλος στοχαστής

Επέστρεψαν Γιαννούλης και Βιεϊρίνια

19 Φεβρουαρίου, 2020

Ανεβάζει ρυθμούς προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ ενόψει του πυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο προπονητής Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του αφιέρωσαν την σημερινή προπόνηση κυρίως στην τακτική με έμφαση στο δημιουργικό αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι με ουσιαστικό αντικείμενο την δημιουργία κυριαρχικού παιχνιδιού και την διεκδίκηση της νίκης. Το θετικό είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην των Κρέσπο, Ζαμπά που βρίσκονται σε περίοδο αποθεραπείας. Έτσι οι Δημήτρης Γιαννούλης και Αντρέ Βιεϊρίνια προπονήθηκαν κανονικά, μετά τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες, και θα είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι για το ματς της Τούμπας.

Αναφορικά με τα μέτρα τάξης και προστασίας του γηπέδου της Τούμπας, όπως έγινε γνωστό ο ΠΑΟΚ θα πάρει τα αυστηρότερα δυνατά μέτρα για τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής. Έτσι πρόκειται να απλωθεί δίχτυ προστασίας σε όλες τις θύρες του γηπέδου, για την παρεμπόδιση ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Στις εισόδους του γηπέδου της Τούμπας θα υπάρχει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, και έτσι κρίνεται απαραίτητο να έχουν όλοι την ταυτότητά τους διαθέσιμη.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι το αναγραφόμενο όνομα στο εισιτήριο είναι διαφορετικό από αυτό της ταυτότητας, τότε θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται σε όλες τις θύρες της Τούμπας δειγματοληπτικά στις θύρες 4-5-6-7-8 και αυστηρότερα στις κεντρικές εισόδους 1-2-3 και στο κτήριο VIP πίσω από αυτές. Τέλος, κατατέθηκε σήμερα ο φάκελος 900 σελίδων στα γραφεία του τμήματος Μητροπολιτικού σχεδιασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για το πλήρες πλάνο κατασκευής της νέας Τούμπας που αποτελεί το επόμενο βήμα για την έκδοση άδειας του σχετικού έργου, που σύντομα αναμένεται να πάρει τον δρόμο της τελικής μορφής.

Read previous post:
Μια βραδιά αφιερωμένη στην Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ

«Στον ουρανό του τίποτα με ελάχιστα» της Κατερίνας Αγγελάκη - Ρουκ μαζί με άλλα έργα της σπουδαίας ποιήτριας πρόκειται να...

Close