Κάθε πρόοδος γεννάει μια νέα ελπίδα που εξαρτάται από τη λύση ενός καινούργιου προβλήματος. Ο φάκελος δεν κλείνει ποτέ. Claude Levi-Strauss, 1908-2009, Γάλλος ανθρωπολόγος

Επενδύσεις από τον Όμιλο Ντρουκφάρμπεν Ελλάς

18 Οκτωβρίου, 2021

Την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 4 εκατ. ευρώ δρομολογεί εντός του έτους ο Όμιλος Ντρουκφάρμπεν Ελλάς με αντικείμενο την επέκταση των παραγωγικών εγκαταστάσεων των εργοστασίων Ασπροπύργου και Χαλκίδας και στόχο την αύξηση της παραγωγής και την ανάπτυξη νέας κατηγορίας προϊόντων. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι επενδύσεις αυτές περιλαμβάνονται και στοχεύουν στην υλοποίηση του στρατηγικού επιχειρηματικού πλάνου του Ομίλου.

Ο Όμιλος Ντρουκφάρμπεν Ελλάς ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στην παραγωγή μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας και στην παραγωγή και διανομή των αρχιτεκτονικών χρωμάτων «KRAFT PAINTS» και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης «BIOCLIMA».
Με βάση τα στοιχεία της ετήσιας οικονομικής έκθεσης του 2020, ο κύκλος εργασιών στους κλάδους που δραστηριοποιείται ο Όμιλος ενισχύθηκε συνολικά κατά 12,32% φτάνοντας το ποσό των 62,17 εκατ. ευρώ, με τάση να διατηρηθεί αυτή η δυναμική και το 2021. Η ανάπτυξη του Ομίλου την περυσινή χρονιά οδήγησε σε 40 νέες θέσεις εργασίας αυξάνοντας το συνολικό αριθμό εργαζομένων σε 343 άτομα.