Η βία, είτε φυσική είτε ψυχική, είναι μια αναζήτηση της ταυτότητας και του νοήματος. Όσο λιγότερη ταυτότητα, τόσο μεγαλύτερη βία - Marshall McLuhan

Επαναδιαπραγμάτευση με την ΕΡΤ σε δύο ομίλους η Football League

30 Σεπτεμβρίου, 2020

Ενημέρωση για το περιεχόμενο των συναντήσεων με τη διοίκηση της ΕΡΤ και τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, έγινε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 – Football League, που διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Όπως έγινε γνωστό, η διοργανώτρια αρχή ζήτησε, με επιστολή της, άμεση συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα. Επίσης, θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση της αρχικής πρότασης της ΕΡΤ και νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης τις επόμενες ημέρες. 

Αναφορικά με την προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου για τον προβιβασμό των ΠΑΕ Διαγόρας και ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, το Δ.Σ. δήλωσε πως εμμένει στην απόφασή του και συνεχάρη τις δυο ΠΑΕ για την άνοδό τους. Πάντως, η κλήρωση του πρωταθλήματος της F.L., που θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους, θα πραγματοποιηθεί μετά την εκδίκαση της προσφυγής του συλλόγου της Μαγνησίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Βόβορας: «Είχαμε ατυχίες, θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις»

Αναχώρησε για το Λονδίνο η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία αύριο (1/10) θα συνεχίσει το ταξίδι της για τη Μόσχα,...

Close