Μέσα στην αόριστη θεωρία ότι όλα στον κόσμο είναι λάθος, κάθε σταθερή αίσθηση ευθύνης εξαφανίζεται. Theodore Adorno, 1903-1969, Γερμανός φιλόσοφος

Επαγγελματικό Επιμελητήριο για πολυνομοσχέδιο: Μέλημα όλων η συνεργασία για έξοδο από την κρίση

16 Ιανουαρίου, 2018

«Νέες ανατροπές φέρνει στη ζωή όλων μας το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες. Η επόμενη μέρα αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη για μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της χώρας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις διαφαίνεται μία προοπτική βελτίωσης σε επιχειρηματικότητα και οικονομία» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Σημείο αναφοράς των αλλαγών που θα ισχύσουν από τώρα και στο εξής, η καθολική μετάβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα πλειστηριασμών ακινήτων.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών υπενθυμίζει, ότι πρέπει να υπάρχει μέριμνα για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ειδικά των πιο αδύναμων, καθώς δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση της βίλας που «βγαίνει στο σφυρί, με το διαμέρισμα που κινδυνεύει να χάσει μία οικογένεια εξαιτίας οφειλής λίγων δεκάδων χιλιάδων ευρώ».

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Οι Βρυξέλλες αποσύρουν 8 χώρες από την μαύρη λίστα με τους φορολογικούς παραδείσους

Οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ετοιμάζονται να αποσύρουν από τη μαύρη λίστα τους με τους φορολογικούς παραδείσους οκτώ χώρες, μεταξύ...

Close