Νικήτα Χρουστσόφ, 1894-1971, Σοβιετικός ηγέτης

Ένωση Κεντρώων: «Αν είχαμε κάνει μεταρρυθμίσεις από το 2011, θα είχαμε εξέλθει από τα μνημόνια»

25 Μαΐου, 2018

«Από το 2009 τονίσαμε ότι έπρεπε να συμμορφωθούμε με όλες τις μεταρρυθμίσεις και εάν το είχαμε κάνει από το 2011 θα είχαμε εξέλθει από τα μνημόνια» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας το χθεσινό Eurogroup.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση υπογραμμίζει: «Με τις μαγκιές θα καταστραφούμε και με τις μεταρρυθμίσεις θα γίνουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα». Ζητεί από τα κόμματα «να βρουν το θάρρος να πείσουν την κοινωνία ότι μας κατάστρεψε το ότι δεν κάναμε τις μεταρρυθμίσεις».

Καταλήγοντας, η Ένωση Κεντρώων ασκεί κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά: «Ο Γ. Παπανδρέου έψαχνε λεφτά στην Κίνα και τη Ρωσία, ο Σαμαράς έκανε Ζάππεια και ο Τσίπρας έσκιζε μνημόνια. Αυτές οι “μαγκιές” κόστισαν στη χώρα και τώρα άγουμε τον όγδοο χρόνο του εφιάλτη».

 

«Να ξανασκεφθεί ο κ. Τσίπρας το χρίσμα που έδωσε στον Γιάννη Μπουτάρη» 

«Να ξανασκεφθεί το χρίσμα που έδωσε στον Γιάννη Μπουτάρη για την υποψηφιότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης» καλεί η Ένωση Κεντρώων, τον πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας ότι «Όλοι δείξαμε την συμπάθειά μας στο πρόσωπο του δημάρχου, όλοι καταδικάσαμε την βάρβαρη εναντίον του επίθεση, όμως πιστεύουμε ότι ο λαός της Θεσσαλονίκης έχει μεγάλα παράπονα από τις τοποθετήσεις του δημάρχου στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων». Επίσης, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «Όποιοι στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη θα χρεωθούν και την δραστική μείωση της αποδοχής του στο κοινό της Μακεδονίας».

Read previous post:
Γ. Κατρούγκαλος: Ξεκινά μια καινούργια μέρα για τις σχέσεις Ελλάδας- Ρωσίας και στον οικονομικό τομέα

Στη ρωσική πρωτεύουσα του Βορρά συγκλίνει, το τριήμερο αυτό, το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου.

Close