Ίσως είναι αναπόφευκτο, ίσως είναι υποχρεωμένος να διαλέξει κανείς ανάμεσα στο να μην είναι απολύτως τίποτα και στο να υποκρίνεται αυτό που είναι. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

«Ενωμένοι με συναίσθημα», το σύνθημα των Ολυμπιακών Αγώνων

17 Φεβρουαρίου, 2020

«Ενωμένοι με συναίσθημα» («United by Emotion») είναι το σύνθημα για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, σε μία προσπάθεια των διοργανωτών να σφυρηλατήσουν το μήνυμα της πολυμορφίας και της ένταξης. Το σύνθημα της κορυφαίας διοργάνωσης, αποκαλύφθηκε σήμερα, με την αθλήτρια του τένις Ναόμι Οσάκα, η οποία γεννήθηκε στην Ιαπωνία, με πατέρα από την Αϊτή μητέρα Γιαπωνέζα, αλλά μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, να διηγείται το διαφημιστικό βίντεο του «motto».
 
    «Είμαστε διαφορετικοί, και όλοι είμαστε τόσο ίδιοι», λέει η Οσάκα στο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ότι εισέρχεται στο νέο Εθνικό Στάδιο, ενώ περιβάλλεται από μια ομάδα φιλάθλων που χαρακτηρίζεται από ποικιλόμορφία.

    «Σε αυτές τις στιγμές που βιώνουμε και σε αυτά τα συναισθήματα που μοιραζόμαστε, αλλάζουμε αυτό που μπορούμε να φανταστούμε μαζί».

Διαβάστε επίσης

Ακύρωσαν συμμετοχές στο Μαραθώνιο του Τόκιο λόγω COVID-19

Read previous post:
O Akon αποκάλυψε τα σχέδιά του για την Akon City

Ο Akon αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Akon City, τη δική του φουτουριστική πόλη στη Σενεγάλη.

Close