Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι σταματούν να μαθαίνουν, είναι ότι γίνονται όλο και πιο απρόθυμοι να ρισκάρουν μια αποτυχία. John W. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά ενόψει του Πάσχα, με εντολή της Περιφ. Αττικής

Με εντατικούς ρυθμούς διενεργούνται οι έλεγχοι στην αγορά από μεικτά κλιμάκια των υγειονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής ενόψει του Πάσχα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας. 
Με εντολή του περιφερειάρχη Γιώρογου Πατούλη προς τους διευθυντές των υπηρεσιών και τους αντιπεριφερειάρχες, τα κλιμάκια εστιάζουν στις κατηγορίες εκείνες που παρατηρείται αυξημένη κατανάλωση τροφίμων λόγω των ημερών και αφορούν την ποιότητα, την υγιεινή και ασφάλεια. O Γ. Πατούλης με αφορμή τους ελέγχους επισημαίνει ότι η Περιφέρεια είναι αποφασισμένη να πατάξει τα φαινόμενα παραβατικότητας στην αγορά, καθώς προτεραιότητά της είναι η προστασία της υγείας των πολιτών και η εξάλειψη του παραεμπορίου.  
«Οι παραβάτες θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε όλοι μας, τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, να είμαστε στο πλευρό των πολιτών και να τους προστατέψουμε», τόνισε. Επίσης ο περιφερειάρχης σημειώνει ότι έχει ζητήσει από τους επόπτες Δημόσιας Υγείας και τους υγιεινολόγους που διεξάγουν τους ελέγχους σε ευαλλοίωτα τρόφιμα επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και αυστηρότητα, αλλά και πνεύμα συνεργασίας με τους επαγγελματίες».
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Τι προτείνουν οι εξαγωγείς για την τόνωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας

Την άμεση επιστροφή του 90% του πιστωτικού ΦΠΑ των εξαγωγικών επιχειρήσεων ανεξαρτήτως ποσού, βάσει των δηλώσεων που υποβλήθηκαν ώς τις...

Close