Δημοκρατία υπάρχει εκεί όπου ένας πολίτης έχει το δικαίωμα να πει ελεύθερα πως δεν υπάρχει Δημοκρατία. ~John Kenneth Galbraith | (Καναδός οικονομολόγος )

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των σεισμών στην Τουρκία

7 Φεβρουαρίου, 2023

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τις γειτονικές χώρες θα τηρηθεί στις αναμετρήσεις της τρέχουσας εβδομάδας για τη Euroleague και το Eurocup, όπως γνωστοποίησε σήμερα (8/2) μέσω Twitter η διοργανώτρια αρχή. Υπενθυμίζεται ότι έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ-Αρμάνι Μιλάνο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ, όσον αφορά στο Eurocup, αναβλήθηκε η συνάντηση της Μπουρσασπόρ με την Μπουρ αν Μπρες για τον Α΄ όμιλο.

Η σχετική ανάρτηση στο Twitter αναφέρει: «Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας σε Eurocup και Euroleague, για να τιμηθούν τα θύματα των σεισμών στην Τουρκία και τις γειτονικές χώρες της. Θα θέλαμε να εκφράσουμε γι’ ακόμη μια φορά τα συλλυπητήριά μας και να ευχηθούμε δύναμη σε όλους όσοι επλήγησαν από αυτή τη φυσική καταστροφή».