Οι άνθρωποι είναι συντηρητικοί ως προς αυτό που κατέχουν και επαναστάτες ως προς αυτό που κατέχουν οι άλλοι - Malcolm de Chazal

Ένινγκ: «Μας λείπει η αυτοπεποίθηση»

18 Οκτωβρίου, 2019

Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova μίλησε ο νέος προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 20/10, 17:00 – Ξάνθη Arena). 

Ο 54χρονος τεχνικός, αφού ξεκαθάρισε πως είναι αισιόδοξος μιας και… υπάρχει ο ήλιος στον ουρανό αυτή την εποχή, αναφέρθηκε τόσο στο επικείμενο παιχνίδι στα Πηγάδια, όσο και στα όσα περιμένει να δει από την ομάδα του το προσεχές διάστημα. Αναλυτικά, ο Ένινγκ είπε τα εξής:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Άρη: «Αισθάνονται όλοι τους πολύ καλά. Το γκρουπ είναι στενά δεμένο και σε μία ομάδα με τόσες εθνικότητες δεν είναι εύκολο. Είναι καλό και για μένα και για την ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται καθοδήγηση. Παίζει καλά, της λείπει η αυτοπεποίθηση επειδή δεν παίρνει καλά αποτελέσματα. Γι’ αυτό είμαι εδώ, για να μπει η ομάδα στο σωστό δρόμο. Στην παρούσα φάση, ακόμα μαθαίνω τους παίκτες. Είναι ακόμα αρχή, θα φανεί στον χρόνο. Υπάρχει όμως καλό κλίμα, αλλά θα το δούμε στην πορεία».

Read previous post:
Στο NOESIS η Οδύσσεια, μία από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες της ανθρωπότητας

Ένα ταξίδι που θα τους οδηγήσει στις περιπέτειες του πολυμήχανου Οδυσσέα έως ότου φθάσει στην Ιθάκη, με βιωματικό, διαδραστικό, εκπαιδευτικό...

Close