Όταν πρόκειται για τα χρήματα, όλοι είναι της ίδιας θρησκείας ~ Voltaire

Ενημερωτική ημερίδα για τo Κτηματολόγιο από τον Δ. Δέλτα

2 Ιουλίου, 2018

Ενημερωτική ημερίδα για την έναρξη λειτουργίας του Κτηματολογίου στις Δημοτικές Κοινότητες Σίνδου, Χαλάστρας, Καλοχωρίου, Κυμίνων και Νέων Μαλγάρων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, στις 12.00 π.μ.στην αίθουσα συνεδριάσεω του Δημοτικού Καταστήματος Χαλάστρας .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήου Δέλτα, στην ημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της αναδόχου κοινοπραξίας και πρόκειται να αναλυθούν θέματα σχετικά με τους τίτλους και τα έγγραφα που θεμελιώνουν τα εγγραπτέα δικαιώματα ανάλογα με την αιτία κτήσεώς τους,

με τα έγγραφα νομιμοποίησης των δηλούντων και με τη διαδικασία εντοπισμού των ιδιοκτησιών.

Η εκδήλωση απευθύνεται ιδίως στους σχετικούς με το θέμα επαγγελματίες της περιοχής Χαλάστρας και Αξιού όπως μηχανικούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, λογιστές κ.ά.

Όπως επισημαίνεται πάντως, η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό, ώστε να μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί αρμοδίως για τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υποβολή της δήλωσής του.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Συγκέντρωση και μηχανικίνητη πορεία για το ονοματολογικό

Συγκέντρωση, πορεία και μηχανικίνητη πορεία προγραμματίζουν για σήμερα πολίτες, μετά από νέο κάλεσμα μέσω διαδικτύου για τη Μακεδονία.

Close