Δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει ποντίκια. - Ντενγκ Σιάο-Πινγκ, 1904-1997, Κινέζος ηγέτης

Ενημερωτική εκδήλωση για τις αγορές Κίνας-Αργεντινής

Ενημερωτική εκδήλωση για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Κίνας και της Αργεντινής, διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τα Επιχειρηματικά Συμβούλια Ελλάδας-Ασίας και Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 από 11.00 -13.00, στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, 6ος όροφος, με κύριους ομιλητές τους επικεφαλής των αντίστοιχων γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων και συγκεκριμένα από το Πεκίνο τον Μανώλη Στάντζο, από τη Σαγκάη τον Δημήτρη Μίχα και από το Μπουένος Άιρες τον Κωνσταντίνο Δίκαρο.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αποκτήσουν οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις καλύτερη και πληρέστερη εικόνα για τις συγκεκριμένες αγορές, είτε ήδη εξάγουν ή διερευνούν και επιδιώκουν να δραστηριοποιηθούν σε αυτές.

 

Οι Έλληνες εμπορικοί ακόλουθοι θα παρουσιάσουν τις εξελίξεις, τους τομείς, τις προοπτικές κάθε περιοχής, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν, τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν και τις δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν, ενώ θα δώσουν χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές και κατευθύνσεις για προώθηση προϊόντων, συμπράξεων και επενδυτικών κινήσεων.

Read previous post:
Διοίκηση ΟΑΣΘ: Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Χρ.Σπίρτζη

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον αρμόδιο υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, εξαπολύει η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών...

Close