Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν τις αντιξοότητες, αλλά αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσ’ του εξουσία.

Ενας παίκτης παραμένει θετικός σε Covid-19

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης σχετικά με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που υποβλήθηκαν οι πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρέμεναν θετικοί στον κορονοϊό, μόνο ένας δεν έχει ιαθεί ακόμα από τον ιό. 

Οι υπόλοιποι τέσσερις έχουν αναρρώσει, εξέλιξη αν μη τι άλλο ευχάριστη για την ομάδα που δείχνει να ξεπερνά σχετικά ανώδυνα την περιπέτεια με την Covid-19. Κάνει, επιπλέον, πιο εύκολο το έργο του Άκη Μάντζιου ενόψει της συνέχειας, καθώς ουσιαστικά εκμηδενίζονται τα προβλήματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Βέβαια, οι τέσσερις παίκτες που είναι καθαροί πλέον από τον Covid-19 δεν θα αγωνιστούν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (1/11, 15:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Λίντσεϊ Ρόουζ.

Κώστας Βρουλής

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Την απροτινίνη ως νέο υποψήφιο φάρμακο κατά του κορονοϊού, προτείνουν Γερμανοί και Βρετανοί επιστήμονες

Γερμανοί και Βρετανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ένα νέο φάρμακο, η απροτινίνη, φαίνεται να δρα κατά του κορονοϊού SARS-CoV-2 και, γι'...

Close