Νικήτα Χρουστσόφ, 1894-1971, Σοβιετικός ηγέτης

Ένας ανοιχτός αθλητικός πολυχώρος δημιουργήθηκε την περίοδο της καραντίνας στον δήμο Γλυφάδας

1 Ιουνίου, 2020

 Έναν ανοιχτό πολυχώρο άθλησης και ψυχαγωγίας, ο οποίος δημιουργήθηκε στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης του δήμου Γλυφάδας, παρέδωσε στο κοινό η δημοτική Αρχή. Οι εργασίες «έτρεξαν» τις ημέρες της καραντίνας στο τέρμα της οδού Ελευθέρου Ανθρώπου. Στον εκεί ανοιχτό χώρο τοποθετήθηκαν ταρτάν με διαδρόμους, όργανα γυμναστικής, κερκίδα, έγινε δενδροφύτευση και τέλος δημιουργήθηκε και ένας παιδότοπος, ο οποίος είναι έτοιμος, όμως θα λειτουργήσει όταν αυτό επιτραπεί.
 
«Αξιοποιήσαμε όλο τον χρόνο της καραντίνας για να τρέξουμε γρήγορα το έργο αυτό και τώρα το παραδίδουμε στην πόλη μας ολοκαίνουργιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου. Και πρόσθεσε: «Είναι ένας πολυχώρος άθλησης με τελευταίας γενιάς ταρτάν και με υπαίθρια όργανα γυμναστικής, με παιδότοπο, καθιστικά, νέο φωτισμό, νέα μεγάλα δέντρα και άλλα πολλά, σε μια σύγχρονη εγκατάσταση για μικρούς και μεγάλους. Παραδίδουμε στην πόλη μας μια ολοκαίνουρια υποδομή, που και πάλι δημιουργήσαμε με όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα».
 
Δ.Β.
 

Read previous post:
O Πολιτισμός και η στήριξη των καλλιτεχνών είναι εθνική και όχι κομματική υπόθεση

Την έμπρακτη στήριξη της στους ανθρώπους του Πολιτισμού, καθώς έχει πλήρη γνώση της ανάγκης να στηριχθεί ο κλάδος, λόγω των...

Close