Μη λογομαχείτε ποτέ, δεν πρόκειται να πείσετε κανέναν. Οι γνώμες είναι σαν τις πρόκες: όσο πιο πολύ τις χτυπάμε, τόσο πιο βαθιά μπαίνουν - Αλέξανδρος Δουμάς υιός, 1824-1895, Γάλλος συγγραφέας

Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε με τη χθεσινή παρουσίαση του Ariya για τη Nissan

16 Ιουλίου, 2020

Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε με τη χθεσινή παρουσίαση του Ariya για την Nissan, καθώς ενσαρκώνει το όραμα της εταιρείας στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης και των οχημάτων SUV.

«Δημιουργήσαμε το Nissan Ariya ως απάντηση στις φιλοδοξίες και τις πρακτικές ανάγκες των σημερινών πελατών», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida. Το Ariya δείχνει τον δρόμο για το σχέδιο της Nissan, καθώς αναμένεται να παρουσιάσει 12 νέα μοντέλα σε 18 μήνες. Το ολοκαίνουργιο crossover καταδεικνύει τη δέσμευση της Nissan να ανταποκριθεί στη ζήτηση των πελατών για νέες ηλεκτρικές, αυτόνομες και συνδεδεμένες τεχνολογίες.

Η Nissan αναμένει ότι οι πωλήσεις ηλεκτρικών μοντέλων EV και e-POWER θα είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ετησίως, έως το τέλος του οικονομικού έτους 2023. Μέχρι τότε, η εταιρεία στοχεύει παράλληλα να εισαγάγει αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης σε περισσότερα από 20 μοντέλα σε 20 αγορές, αλλά και να πουλήσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο οχήματα εξοπλισμένα με αυτά τα συστήματα.

Το Ariya διαθέτει το νέο λογότυπο της Nissan πραγματοποιώντας μόλις πρόσφατα την παγκόσμια πρεμιέρα του. Προσβλέπει στο μέλλον, ενώ παραμένει περήφανα «συνδεδεμένο» με την πλούσια κληρονομιά και την παράδοση της εταιρείας στις καινοτομίες. Το όνομα της εταιρείας παραμένει στο κέντρο του λογότυπου, επικοινωνώντας μια άμεσα αναγνωρίσιμη μάρκα που θυμίζει ορόσημα και αναμνήσεις του παρελθόντος, ενώ ταυτόχρονα φέρνει την εξέλιξη.

Κ.Π.

Read previous post:
Σαφώς βελτιωμένες από τον Μάιο αλλά με αισθητή μείωση σε σχέση με πέρυσι οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην ΕΕ

Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις των επιβατικών καινούριων αυτοκινήτων υποχώρησαν τον Ιούνιο σε σύγκριση με πριν από ένα χρόνο, αλλά παρουσίασαν βελτίωση...

Close