Όταν κάποιος με πείρα συναντά κάποιον με λεφτά, σύντομα αυτός με την πείρα θα έχει τα λεφτά και αυτός με τα λεφτά θα έχει την πείρα. - Estee Lauder (1908-2004, Αμερικανίδα επιχειρηματίας)

Ένα live EP για τα 50 χρόνια του «Bridge Over Troubled Water»

29 Ιανουαρίου, 2020

Με ένα καινούργιο ψηφιακό EP γιορτάζουν οι Simon και Garfunkel τα 50 χρόνια της κυκλοφορίας του πιο επιτυχημένου άλμπουμ τους, του «Bridge Over Troubled Water».

To «Simon & Garfunkel – Live at Carnegie Hall 1969» είναι διαθέσιμο μέσω streaming και περιλαμβάνει ζωντανές εκτελέσεις -ακούγονται για πρώτη φορά- τεσσάρων αξέχαστων τραγουδιών. «Bridge Over Troubled Water», «So Long, Frank Lloyd Wright», «The Boxer» και «Song for the Asking», όλα ηχογραφημένα στο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης, τον Νοέμβριο του 1969, δύο μήνες πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ.

Με το άλμπουμ του 1970, το ντουέτο κέρδισε έξι Βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου Album of the Year. Ήταν όμως, και το τελευταίο αυτής της υπέροχης συνεργασίας. Τις επόμενες τέσσερις δεκαετίες έπαιξαν μαζί αρκετές φορές σε νοσταλγικές τουρνέ, έκαναν και ένα σιγκλάκι το 1975, αλλά το άλμπουμ ήταν η τελεία.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Ο Ίθαν Χοκ θα σκηνοθετήσει το ” Camino Real” του Τενεσί Ουίλιαμς

Ο Ίθαν Χοκ θα σκηνοθετήσει και θα διασκευάσει για τον κινηματογράφο το πειραματικό θεατρικό έργο του Τενεσί Ουίλιαμς «Camino Real».

Close