Το πρώτο μάθημα των οικονομικών είναι η έλλειψη επαρκών πόρων. Δεν υπάρχουν ποτέ αρκετά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων όσοι τα θέλουν. Το πρώτο μάθημα της πολιτικής είναι να παραβλέπεις το πρώτο μάθημα των οικονομικών. - Thomas Sowell, 1930- , Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής

Ένα κρούσμα κορονοϊού στην Premier League

Η Premier League ανακοίνωσε τη Δευτέρα (29/06) πως κατά τον τελευταίο έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας, βρέθηκε μόλις ένα θετικό κρούσμα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των περιπτώσεων που διεγνώσθησαν απ’ την επανεκκίνηση των προπονήσεων στα μέσα του περασμένου μήνα, στις 19.

«Η Premier League είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι στο διάστημα από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 28 Ιουνίου, υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19, συνολικά 2.250 παίκτες, προπονητές και μέλη των ομάδων της Λίγκας. Εξ αυτών, μόνο ένα άτομο διεγνώσθη θετικός».

Η Λίγκα δεν έχει δώσει ακόμα στη δημοσιότητα το όνομα του προσώπου που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ή το κλαμπ στο οποίο ανήκει. Από τις 17 Μαΐου, όταν κι επέστρεψαν οι ομάδες στις προπονήσεις κι ακολούθως στην αγωνιστική δράση της Premier League, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 11 έλεγχοι για τον ιό Covid-19.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Read previous post:
Παραιτήθηκε ο Λάζε από την Μπενφίκα

Κενή φαίνεται ότι θα μείνει η θέση του προπονητή στην Μπενφίκα, μετά τη νέα εκτός έδρας ήττα από την Μαρίτιμο,...

Close