Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κατώτερος χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Eleanor Roosevelt, 1884+1962, Αμερικανίδα σύζυγος του Φ.Ρούζβελτ

Έμπολι-Απολύθηκε ο Τζανέτι, επιστρέφει ο Αντρεατσόλι (p)

19 Σεπτεμβρίου, 2023

 Η Έμπολι απέλυσε τον προπονητή Πάολο Τζανέτι μετά το συντριβή 7-0 επί της Ρόμα την Κυριακή που την άφησε στην τελευταία θέση της Serie A χωρίς βαθμό και γκολ 0-12, μετά από τέσσερις αγώνες, ανακοίνωσε  σήμερα ο ιταλικός σύλλογος.

 «Η Έμπολι ανακοινώνει ότι έλυσε τη συνεργασία της με τον Πάολο Τζανέτι και τους συνεργάτες του Αλμπέρτο Μπερτολίνι, Νίκολα Μπεάτι και  Φάμπιο Τρέντιν.
 Οι πιο ειλικρινείς  μας ευχαριστίες πάνε στον κύριο Τζανέτι, πρωταγωνιστή της διαδρομής που μας οδήγησε στη σωτηρία την περασμένη σεζόν. Παράλληλα, η Έμπολι εύχεται στον προπονητή και στους συνεργάτες του καλή τύχη για το αθλητικό και επαγγελματικό τους μέλλον».

 Ο 40χρονος πρώην παίκτης της Έμπολι διορίστηκε στην αρχή της περασμένης σεζόν, οδηγώντας την Έμπολι στην 14η θέση.
 Πριν αναλάβει την Έμπολι, κέρδισε την άνοδο στη Serie A με τη Βενέτσια, αλλά απολύθηκε τον Απρίλιο του 2022 μετά από οκτώ ήττες. Η Βενέτσια  στη συνέχεια υποβιβάστηκε.
 Ο Τζανέτι αντικατέστησε στην Έμπολι τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, πρόκειται τώρα να επιστρέψει για την τέταρτη περίοδο του ως προπονητής του συλλόγου.

 Η Έμπολι θα φιλοξενήσει την πρώτη της Serie A, Ίντερ, την Κυριακή.
 

A. Βαζογιάννης