Η άγνοια οδηγεί στο φόβο, ο φόβος οδηγεί στο μίσος και το μίσος οδηγεί στη βία. Αυτή είναι η εξίσωση. Michael Moore, Aμερικανός κινηματιγραφιστής

Ελ.Χατζηγεωργίου: Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται κανονικά

26 Μαΐου, 2019

Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται κανονικά, δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, στο 10ο δημοτικό σχολείο Νεάπολης.
“Δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο σύνολο των τριών περιφερειών της Μακεδονίας και της Θράκης. ‘Οποια μικρά προβλήματα υπάρχουν τα αντιμετωπίζουμε, όπως και κάθε άλλη φορά, δεν έχει συμβεί κάτι διαφορετικό” δήλωσε η υφυπουργός.
“Είναι μια μέρα που έγινε κάτι πρωτόγνωρο τέσσερις κάλπες στημένες. Παρόλα αυτά τα προβλήματα είναι πολύ μικρά, πολύ αναμενόμενα, τα βλέπουμε και τα αντιμετωπίζουμε σε κάθε περίπτωση” πρόσθεσε η κ. Χατζηγεωργίου.
Η υφυπουργός  άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, περιμένοντας τη σειρά της στην ουρά, ενώ χαιρέτισε πολίτες, ψηφοφόρους και υποψήφιους, καθώς και  συμμετέχοντες στη διαδικασία των εκλογών.
“Σήμερα είναι μια μέρα δημοκρατίας, μια μέρα συμμετοχής. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν για το μέλλον της Ευρώπης, για το ποια Ευρώπη θέλουν, αλλά ταυτόχρονα έχουν να αποφασίσουν και για το μέλλον των τοπικών κοινωνιών τους, για το ποια περιφέρεια, ποιο δήμο, ποια τοπική κοινότητα θέλουν” είπε -αφού ψήφισε- η υφυπουργός και συνέχισε: “Άρα μπορούμε να πούμε ότι είναι μια μέρα χαράς, μια μέρα που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες πολίτες με τη ψήφο τους να αποτυπώσουν την πρόταση τους για το μέλλον τόσο του τόπου τους, όσο και της Ευρώπης και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό”. 
Φ.Γ.
 

Read previous post:
Β. Κόκκαλης: Ήρθε η ώρα των πολιτών αλλά και η ώρα των πολλών

 «Σήμερα είναι η γιορτή της Δημοκρατίας.

Close