Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα - Άλμπερτ Αϊνστάιν

Ελληνική Λύση: Με την υπόθεση Novartis ζούμε το θέατρο του παραλόγου

24 Φεβρουαρίου, 2020

«Το τελευταίο διάστημα, ζούμε με την υπόθεση Novartis, το θέατρο του παραλόγου» υποστηρίζει η Ελληνική Λύση.

«Ενώ οι προστατευόμενοι μάρτυρες, κατέθεσαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώπιος- ενωπίω, τώρα ζητούν να καταθέσουν, στην Προανακριτική Επιτροπή -η οποία έχει εισαγγελική αρμοδιότητα- πίσω από τοίχους με αλλοιωμένη φωνή», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και συνεχίζει:

«Ενώ η προανακριτική Επιτροπή, είχε εγκρίνει την κατάθεση των μαρτύρων, με φυσική παρουσία, τώρα την αναιρεί και δέχεται την εξέτασή τους πίσω από τοίχους. Κι όλοι “ξέχασαν”, να διεκδικήσουν εκατοντάδες εκατομμύρια από την Novartis, για την παραβίαση της ελληνικής νομοθεσίας, όπως έκαναν άλλες χώρες.

Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε και ζητούμε, να βγουν οι κουκούλες. Να σταματήσει το κρυφτούλι και τα πολιτικά παιχνίδια, να βγουν όλα στο φως.

Εμείς θέλουμε να “ξεκουκουλώσουμε” και τους μάρτυρες και το σκάνδαλο. Εκείνοι κουκουλώνουν και τα δύο», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

 

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση να ναυλώσει αεροσκάφη για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών από την Ιταλία

«Οι γονείς ανησυχούν και επιθυμούν την άμεση και ασφαλή επιστροφή των μαθητών στην Ελλάδα, διαπιστώνουν όμως ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και μεταφέρει τις ευθύνες της στα ταξιδιωτικά πρακτορεία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, με αφορμή την επιστροφή των Ελλήνων μαθητών από την Ιταλία, λόγω των κρουσμάτων του κοροναϊού, ενώ ζητά από την κυβέρνηση να ναυλώσει αεροσκάφη για την άμεση και ασφαλή επιστροφή των μαθητών.

«Είναι αδιανόητο να σκορπούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεξιά και αριστερά, ακόμα και για την μεταφορά λαθρομεταναστών στις χώρες καταγωγής τους και να μην μπορούν να νοικιάσουν αεροσκάφη για την επιστροφή των μαθητών μας», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Σε άλλη ανακοίνωση η Ελληνική Λύση αναφέρεται στα μέτρα που λαμβάνονται διεθνώς για την αντιμετώπιση του κοροναϊού και ζητά από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για τον έλεγχο των συνόρων.

«Στην Ιταλία έχουν ήδη βάλει σε καραντίνα τις “γαλέρες” των ΜΚΟ που μεταφέρουν λαθρομετανάστες ενώ το Πακιστάν και η Τουρκία έκλεισαν εσπευσμένα τα σύνορα τους με το Ιράν.

Στην Ελλάδα γίνεται έλεγχος για τον κορονοϊό; Έχουν κλείσει τα σύνορα ή μήπως η κυβέρνηση θεωρεί ότι δεν υπάρχουν σύνορα;», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Read previous post:
ΟΗΕ: «Σχέδιο συμφωνίας» για κατάπαυση του πυρός μεταξύ των εμπολέμων

Οι εμπόλεμοι στη Λιβύη που συνομιλούν στη Γενεύη επεξεργάσθηκαν ένα «σχέδιο συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός» που θα επιτρέψει στα Ηνωμένα...

Close