Διαλεκτική σκέψη είναι η προσπάθεια να διασπάσουμε τον καταναγκασμό της λογικής με τα δικά της μέσα - Τέοντορ Αντόρνο

Ελεύθερη πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του προσφέρει ο ΠΟΤ

Στην επόμενη ημέρα της κρίσης του κορονοϊού προσβλέπει ο Παγόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και με ανακοίνωσή του δημοσιοποιεί ότι «άνοιξε» την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του, παρέχπντας πρόσβαση σε εκατοντάδες δημοσιεύσεις, με επίκεντρο την τουριστική βιομηχανία. Με περισσότερες πληροφορίες, οι προορισμοί θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για να καλωσορίζουν τους επισκέπτες όταν θα ταξιδέψουν ξανά. «Ακόμα και όταν μένουμε σπίτι, η γνώση πρέπει να είναι ελεύθερη να διασχίσει τα σύνορα», σημειώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμού Τουρισμού.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) προσφέρει ευρεία γκάμα έρευνας και πληροφόρησης στον τομέα του τουρισμού και είναι διαθέσιμη στα κράτη-μέλη του Οργανισμού αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι θεματικές περιοχές που μπορεί να αναζητήσει κανείς περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, έννοιες όπως η αειφόρος ανάπτυξη, ο οικοτουρισμός, στατιστικές τουρισμού, έρευνες αγοράς, καινοτομία, καθώς και νέες τεχνολογίες αλλά και τουριστικές πολιτικές.
Κ.Χαλκιαδάκης

Read previous post:
Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας κανόε-καγιάκ

Ο Ισπανός Χοσέ Περουρένα Λόπεθ, πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας κανόε-καγιάκ, βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό και νοσηλεύεται σε...

Close