Όταν κάποιος σου λέει ότι πλούτισε με σκληρή δουλειά, ρώτησέ τον: «τίνος;»  - Don Marquis, 1878-1937, Αμερικανός ποιητής & αρθρογράφος

Ελ Καντουρί: «Φυσικά, μου λείπει η Ιταλία»

13 Απριλίου, 2020

Τις αναμνήσεις των καλών εποχών του στην Ιταλία και το calcio μνημόνευσε ο Μαροκινός Ελ Καντουρί, μέσος του ΠΑΟΚ, που μίλησε σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ και στο συμβόλαιο που έχει μαζί του.

Μεταξύ άλλων ο Ομάρ Ελ Καντουρί δήλωσε: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, πρέπει να δω τι θα κάνω με την ομάδα. Αυτά ήταν δύσκολα χρόνια για μένα, είχα τόσους τραυματισμούς από τότε που ήρθα εδώ, δεν μου συνέβη ποτέ. Μία κατάρα. Το καλοκαίρι θα πρέπει να δούμε. Φυσικά, μου λείπει η Ιταλία, η γυναίκα μου είναι Ιταλίδα, τα παιδιά μου γεννήθηκαν εκεί. Μετά το Μαρόκο και το Βέλγιο είναι η τρίτη μου χώρα. Μία επιστροφή στην Τορίνο; Είναι δύσκολο, αλλά θα ήταν ένα όμορφο πράγμα. Γιατί στο Τορίνο έζησα ίσως τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου».

Το 2015 η Τορίνο επέλεξε να μη σε αγοράσει από τη Νάπολι. Πώς το εξηγείς; «Ήταν οι λανθασμένες επιλογές ενός αγοριού, η Τορίνο δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Ήμουν πεπεισμένος ότι ήμουν έτοιμος να κάνω το άλμα στη Νάπολι, αλλά τελικά δεν ήμουν. Φυσικά τα επόμενα δύο χρόνια ήταν σημαντικά για μένα, έμαθα πολλά από τους συμπαίκτες μου και από τον Σάρι. Αλλά ανακεφαλαιώνοντας λέω ότι θα έπρεπε να μείνω στο Τορίνο, γιατί ήμουν εντάξει εκεί όπως και η οικογένειά μου».

Τον Ιανουάριο του 2016, ο Ιμόμπιλε επέστρεψε στην Τορίνο και συζητήθηκε επίσης για πιθανή επιστροφή σου. Πόσο κοντά ήταν; «Είχα μιλήσει με τον Βεντούρα, μου είπε ότι αν ήθελα, να επιστρέψω. Ήθελα να επιστρέψω στην Τορίνο, επειδή στη Νάπολι του Σάρι έπαιζα αλλά όχι συνέχεια. Προσπάθησα με κάθε τρόπο, αλλά η Νάπολι δεν ήθελε να φύγω επειδή ήμουν η πρώτη εναλλακτική λύση μετά τον Καγιεχόν. Ήταν απογοήτευση για μένα, αλλά και για τη γυναίκα μου, που είναι πολύ ερωτευμένη με το Τορίνο».

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Άρης: Στο στόχαστρο ο Αυλωνίτης

Ο Τάσος Αυλωνίτης φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Άρη για να καλύψει την επόμενη σεζόν το κενό που θα...

Close