Αυτοί που καθιστούν μια ειρηνική επανάσταση αδύνατη, κάνουν μια βίαιη επανάσταση αναπόφευκτη “Τζων Κέννεντυ (1917-1963) Αμερικανός πρόεδρος”

Εκτός τελικού στα 400μ η Βασιλείου

5 Μάρτιος, 2021

Η Ειρήνη Βασιλείου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 400μ κατά την 2η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Τορούν της Πολωνίας (4-7/3), αφού κατετάγη 5η στην 3η ημιτελική σειρά του αγωνίσματος με 53.31.

Πρώτη στη σειρά της 30χρονης Ελληνίδας αθλήτριας ήταν η Φέμκα Μπολ (Ολλανδία) με 51.17, που έδειξε ότι θα είναι από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Στα προκριματικά η Βασιλείου έτρεξε την κούρσα σε 52.76, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ. Στο σύνολο η αθλήτρια από τπο Ηράκλειο κατετάγη 16η.

«Ο στόχος μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εκπληρώθηκε κατά το ήμισυ. Πίστευα ότι μπορούσα να κάνω κάτι ακόμη καλύτερο. Δεν θέλω όμως να είμαι αχάριστη, αφού έκλεισα τη χειμερινή σεζόν με νέο ατομικό ρεκόρ και για το λόγο αυτό είμαι χαρούμενη», είπε η Βασιλείου, που πλέον  έχει μπροστά της τη θερινή περίοδο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.