Ένα σύστημα δεν μπορεί να είναι συνεπές και πλήρες. Ένα σύστημα μπορεί να είναι είτε πλήρες και ασυνεπές είτε συνεπές και ελλιπές - Kurt Godel, Τσέχος Μαθηματικός

Εκτός ημιτελικών CL έμεινε η Μπογκόρια του Γκιώνη

15 Φεβρουαρίου, 2020

Εκτός ημιτελικών του Champions League της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έμεινε η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη, αφού στη ρεβάνς των προημιτελικών έχασε χθες το βράδυ στη Ρωσία από την TTSC UMMC με 3-1 και αποκλείστηκε στα σετ, αν και  στον πρώτο προημιτελικό είχε επικρατήσει εκείνη με το ίδιο σκορ. 
 Ο σύλλογος από την Πολωνία είχε τότε υπέρ του 11-9 τα σετ, όμως στο Εκατερίνμπουργκ ήταν 10-5 σε βάρος του κι έτσι έμεινε εκτός τελικής 4άδας με συνολικό σκορ 16 σετ υπέρ και 19 κατά. 
 Στον άλλο προημιτελικό στη Ρωσία,  η Όρενμπουργκ νίκησε και δεύτερη φορά τη γαλλική Ενεμπόν με 3-1. Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης και ο Γιώργος Σταματούρος δεν ήταν στην αποστολή της Ενεμπόν. Στα ημιτελικά προέκυψαν γερμανορωσικές «μονομαχίες». Η Όρενμπουργκ θα συναντήσει τη Σααρμπρίκεν και η UMMC την Μπορούσια Ντίσελντορφ.
 

Read previous post:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω «whereabouts» η Μπεντέλη

Το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πολύ κοντά για την Κωνσταντίνα Μπεντέλη και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Αρσης Βαρών δεν...

Close