Η κοινωνία είναι ένα κύμα. Το κύμα προχωράει μπροστά, αλλά το νερό από το οποίο αποτελείται, όχι. - Ralph Waldo Emerson  (1803-1884), Αμερικανός φιλόσοφος

ΕΚΤΕΡ: Ανάληψη έργων για το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

20 Νοεμβρίου, 2020

Συμβάσεις εκτέλεσης έργων με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- Πρωτοβουλία για την Υγεία ΑΕ υπέγραψε στις 13 Νοεμβρίου η εταιρεία ΕΚΤΕΡ ΑΕ. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αντικείμενο των συμβάσεων είναι η κατασκευή Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γ.Ν.Α. “Ο Ευαγγελισμός”, στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Ηρακλείου, στο Γ.Ν. Ηρακλείου “Βενιζέλειο-Πανάνειο”, στο Γ.Ν. Χανίων “Αγιος Γεώργιος” και στο Γ.Ν. Λέσβου “Βοστάνειο” στα οποία περιλαμβάνονται όλες οι οικοδομικές εργασίες, οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και οι υποδομές για την ενσωμάτωση εξοπλισμού στις ΜΕΘ των παραπάνω νοσοκομείων που ανακαινίζονται λόγω της πανδημίας COVID-19. 

Τα έργα θα υλοποιηθούν με αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Στ.Νιάρχος μέσω της ανώνυμης εταιρείας ειδικού κοινωφελούς σκοπού με την επωνυμία “Πρωτοβουλία για την Υγεία ΑΕ”.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 3.448.000,00 ευρώ ενώ η προθεσμία αποπεράτωσης των έργων ορίσθηκε σε 2-3 μήνες από την υπογραφή των συμβάσεων ανάλογα με το έργο. 
 

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
Revoil: Άνοδος κερδών στο 9μηνο 2020

Άνοδο κατά 23% κατέγραψαν τα κέρδη προ φόρων της Revoil ΑΕΕΠ το εννεάμηνο του 2020 σε σύγκριση με το αντίστοιχο...

Close