Πολλά ωραία επιχειρήματα έχουν καταστραφεί από κάποιον που ξέρει για τι πράγμα μιλάει. Miguel de Unamuno, 1864-1936, Ισπανός συγγραφέας & φιλόσοφος

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την προστασία των αρχαίων του Μετρό προτείνει η παράταξη “ΠΟΛΗχρωμη Πόλη”

10 Σεπτεμβρίου, 2019

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης με θέμα την προστασία των αρχαίων και την έγκαιρη ολοκλήρωση του σταθμού Μετρό της Βενιζέλου προτείνει η δημοτική παράταξη “ΠΟΛΗχρωμη Πόλη” με επικεφαλής τον Σπύρο Βούγια. 
    Όπως τονίζεται μέσω δελτίου Τύπου, στη συνάντηση αυτή θα πρέπει να κληθούν για να ενημερώσουν αναλυτικά τους δημοτικούς συμβούλους και τους πολίτες, οι φορείς που συμμετέχουν στη λήψη των αποφάσεων όπως Υπουργείο, Αττικό Μετρό, Τοπική Αυτοδιοίκηση, αρχαιολόγοι κ.α., ώστε να διαμορφωθεί μια τεκμηριωμένη και ενιαία άποψη στην πόλη για το σύνθετο αυτό ζήτημα.
    “Δεν πρόσφεραν καλές υπηρεσίες στον πρωθυπουργό όσοι εισηγήθηκαν να πάρει ο ίδιος θέση σε ένα τόσο σύνθετο και εξειδικευμένο ζήτημα, πιστεύοντας πως έτσι θα κλείσει οριστικά το θέμα. Αντίθετα, υπάρχει κίνδυνος να ξεκινήσει και πάλι ένας ατέρμονος κύκλος άγονων συζητήσεων και πόλωσης”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.
    Στο μεταξύ, σύσκεψη για το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης συγκαλεί αύριο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με όλους τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.
  Εξάλλου, συνέντευξη Τύπου για το θέμα θα παραχωρήσει την Τετάρτη η Κίνηση Πολιτών για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. 

Read previous post:
Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στο SNL ο Έντι Μέρφι

Ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει μετά από 35 χρόνια στο τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live» δήλωσε ο Έντι Μέρφι.

Close