Όλη η ανθρωπότητα χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: Σε αυτούς που δεν μπορούν να κινηθούν, σε αυτούς που μπορούν να κινηθούν και σε αυτούς που κινούνται. Benjamin Franklin, 1706-1790, Αμερικανός πολιτικός & συγγραφέας

Εκστρατεία καθαρισμού αγροτεμαχίων της ξεκίνησε η ΕΥΑΘ Παγίων

23 Σεπτεμβρίου, 2020

   Γραμμή επικοινωνίας με τους πολίτες άνοιξε η ΕΥΑΘ Παγίων προκειμένου να βάλει τάξη σε αγροτεμάχια ιδιοκτησίας της και να προβαίνει άμεσα σε ενέργειες καθαρισμού και περίφραξής τους, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

   Η διαδικασία εγκαινιάστηκε στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης όπου κατόπιν αιτήματος των κατοίκων της περιοχής, οι υπηρεσίες της ΕΥΑΘ Παγίων προχώρησαν σε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας της, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και 9 Εκτελεσθέντων Καλοχωριτών. Απομακρύνθηκαν από σκουπίδια και μπάζα, μέχρι και φίδια που εντοπίστηκαν. Στον χώρο υπήρχε γεώτρηση της ΕΥΑΘ, που παραμένει ανενεργή τα τελευταία χρόνια.

   Η ΕΥΑΘ Παγίων, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, αναλαμβάνει τη δέσμευση να προγραμματίσει την υλοποίηση εργασιών αποκατάστασης και σε άλλους χώρους της, όπου κρίνεται απαραίτητο, ζητά ωστόσο την κατανόηση των πολιτών «δεδομένου ότι δεν είναι εφικτό να γίνουν όλες αυτές οι εργασίες ταυτόχρονα».

   Τα αιτήματά τους, οι πολίτες μπορούν να τα θέτουν τηλεφωνικά στο 2310 953600 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση eyathpagion@eypa.gr.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Ανθεκτικές στην πανδημία οι ελληνικές εξαγωγές

   Ανθεκτικότητα έδειξαν οι ελληνικές εξαγωγές στη διάρκεια της πανδημίας, όπως επισημάνθηκε στη συνάντηση εργασίας του υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρου...

Close