Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για πράγματα που δεν ξέρει και την άλλη μισή σωπαίνοντας γι’ αυτά που ξέρει. Henri Béraud, 1885-1958, Γάλλος δημοσιογράφος & συγγραφέας

Εξιχνίαση ένοπλης ληστεία σε οβελιστήριο στην Ημαθία

14 Απριλίου, 2020

   Τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα σε οβελιστήριο, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Μεταξύ αυτών είναι ένας άνδρας, 21 ετών, ο οποίος συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτή Βέροιας. Οι υπόλοιποι τρεις συγκατηγορούμενοί του είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 18 έως 47 ετών και όλοι έχουν ελληνική καταγωγή.

   Από τις έρευνες του τμήματος ασφαλείας Αλεξάνδρειας προέκυψε ότι δύο από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν το βράδυ της 10ης Μαρτίου στο κατάστημα, όπου με την απειλή πιστολιού και χτυπώντας με γκλοπ την υπάλληλο και έναν πελάτη απέσπασαν από το ταμείο το ποσό των 700 ευρώ. Την ίδια ώρα, μέσα στην ψησταριά βρισκόταν ήδη συνεργός τους, προσποιούμενος τον θαμώνα.

   Με τη λεία ανά χείρας, όλοι τους επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο όπου τους περίμενε η γυναίκα- συνεργός και εξαφανίστηκαν. Ο 21 ετών συλληφθείς εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε ένα ρόπαλο, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα, με το οποίο διέπραξαν τη ληστεία.

   Στ.Τζιαμαντάνης

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Θύμα ληστείας έπεσε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της

Αντιμέτωπη με τρεις ληστές ήρθε τα ξημερώματα, μέσα στο σπίτι της στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, μία 75χρονη.

Close