Ο πρώτος άνθρωπος που εκτόξευσε μια προσβολή αντί για μια πέτρα ήταν ο θεμελιωτής του Πολιτισμού. Sigmund Freud, 1856-1939, Αυστριακός ψυχίατρος

Εξιχνιάσεις κλοπών και ληστειών σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

29 Ιανουαρίου, 2020

   

Ένας τριανταδυάχρονος φέρεται ότι ήταν ο δράστης διάρρηξης ενός οχήματος στην περιοχή της Καλλιθέας στη Χαλκιδική, τον περασμένο Ιούλιο, από όπου αφαίρεσε 300 ευρώ, αντικείμενα αξίας 350 ευρώ όπως και δύο τραπεζικές κάρτες. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν από την έρευνα ότι με τις κάρτες που είχε κλέψει από το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εξηνταοκτάχρονου, πραγματοποίησε εννέα ανέπαφες συναλλαγές από καταστήματα μίνι μάρκετ και τυχερών παιχνιδιών, συνολικής αξίας 182 ευρώ. Από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του τριανταδυάχρονου ημεδαπού.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί εξιχνίασαν δύο ληστείες και δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών, που έγιναν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου του 2018 – Ιανουαρίου 2020. Μεταξύ αυτών, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός άντρα και μίας γυναίκας, ηλικίας 33 και 37 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Στο διάστημα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2019 οι δυο τους φέρεται πως διέρρηξαν τρία διαμερίσματα με χρήση αντικλειδιού και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, καθώς -όπως προέκυψε- τον Σεπτέμβριο του 2019 διέρρηξε δύο σπίτια στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός αλλοδαπού, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2019, μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από πενηνταπεντάχρονη, μία αλυσίδα λαιμού. Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Ικανοποίηση ΣΒΕ για την ασφάλιση των μελών ΔΣ ανωνύμων εταιρειών

Την ικανοποίησή της για τη διαφαινόμενη επίλυση του "μείζονος προβλήματος των ημερών ασφάλισης των μελών των διοικητικών συμβουλίων ανωνύμων εταιρειών"...

Close