Στις επαναστάσεις υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: εκείνοι που τις κάνουν κι εκείνοι που επωφελούνται. Napoleon Bonaparte, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης

Έξι καλλιτέχνες για το πρότζεκτ του Salvatore Ferragamo Tuscan Wildflowers

23 Μαΐου, 2021

Ο πολυτελής οίκος μόδας Salvatore Ferragamo παρουσίασε το νέο του πολυμεσικό project Tuscan Wildflowers, το οποίο συνδυάζει διαφορετικές προοπτικές ενός τόπου – της Τοσκάνης, όπως την βλέπουν τα μάτια ανθρώπων από διαφορετικούς πολιτισμούς και υπόβαθρα.

Για το πρότζεκτ – καμπάνια για την προώθηση της κολεξιόν Pre-Fall 2021 ο Ferragamo συνεργάστηκε με έξι εικαστικούς δημιουργούς, τον Γάλλο ζωγράφο και σχεδιαστή Λούκα Μπουφόρ, τον Ισπανό γλύπτη Ντιέγκο Γκαμπέζας, τη Βραζιλιάνα εικονογράφο και ζωγράφο Μαρίνα Πάπι, τη ζωγράφο από τη Νότια Κορέα, Μπορί Χορ, την ομάδα του Italian Art που ειδικεύεται εγκαταστάσεις φωτός και την Αμερικανίδα εικονογράφο Μπιζού Κάρμαν.

Η συλλογή Ferragamo υμνεί τα αγριολούλουδα της Τοσκάνης με floral σχέδια σε ενδύματα και αξεσουάρ. Παπαρούνες, μαργαρίτες, ηλίανθοι σε έντονα χρώματα ανθίζουν στα νέα σχέδια της Tuscan Wildflowers για να ερμηνευθούν από δημιουργούς διαφόρων εθνικοτήτων σε ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο φτιαγμένο από αποκλειστικές εικόνες, κολάζ, φωτογραφίες και κινούμενα σχέδια, αναφέρεται στον ιστότοπο του οίκου, όπου παρουσιάζονται το πρότζεκτ και η κολεξιόν.

Η συναρπαστική μαγεία της υπαίθρου της Τοσκάνης φανερώνεται σε διάφορα μέρη και πολιτισμούς εμπλουτίζοντας το συνεχή διάλογο του Ferragamo με τον κόσμο της τέχνης, σημειώνεται.