Η Οικονομία δεν έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρημάτων αλλά με το πώς να ξοδεύονται χρήματα με σοφό τρόπο - Thomas Huxley

Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για έργα στον οικισμό Παλιννοστούντων Ομογενών δήμου Φαρκαδόνας

14 Ιούνιος, 2018

Καθοριστικό βήμα για την στέγαση παλιννοστούντων ομογενών στον οικισμό που έχει διαμορφωθεί στον δήμο Φαρκαδόνας του Νομού Τρικάλων γι’ αυτό το σκοπό, αποτελεί  η εξασφάλιση της χρηματοδότησης του δήμου για την υλοποίηση των έργων αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού.

Έπειτα από πρόταση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη και το σχετικό αίτημα του Δήμου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) το ποσό των 478.500 ευρώ για τα έργα ηλεκτροδότησης και αποχέτευσης, τα οποία αποτελούν προϋπόθεση για να παραδοθούν οι κατοικίες στους παλιννοστούντες και να λήξει μια εκκρεμότητα 25 ετών.

Το αίτημα είχε μεταφερθεί στον υπουργό Εσωτερικών  κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στον Νομό Τρικάλων, στις συναντήσεις που πραγματοποίησε με κατοίκους, αιρετούς και βουλευτές της περιοχής.

Read previous post:
Γ. Αμανατίδης: Η ΝΔ λειτουργεί σαν ιστορικό βαρίδι

Η ΝΔ λειτουργεί σαν ιστορικό βαρίδι, διχάζει τον ελληνικό λαό και καταθέτει σήμερα μια πρόταση δυσπιστίας, αν και είναι η...

Close