Η απόφαση να αποφύγουμε κάτι κακό σπάνια υλοποιείται πριν το κακό προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε να είναι δυνατό να το αποφύγουμε. Thomas Hardy, 1840-1928, Άγγλος συγγραφέας & ποιητής

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των «πράσινων» για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ

16 Μαΐου, 2022

Λίγες ώρες μετά το «άνοιγμα» της πλατφόρμας στο ίντερνετ και για τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας, εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του ο Παναθηναϊκός για τον σαββατιάτικο (21/5, 20:00) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός  σε επίσημη ανακοίνωσή της ενημέρωσε σχετικά για την εξάντληση όλων των προς διάθεση εισιτηρίων, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη προς την ομάδα, ενώ ανέφερε πως σε περίπτωση επιστροφών από εισιτήρια που έχουν δοθεί σε χορηγούς της ΠΑΕ, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου της 21ης Μαΐου 2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, εξαντλήθηκαν.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη στην ομάδα! Σε περίπτωση επιστροφών από εισιτήρια που έχουν δοθεί σε χορηγούς της ΠΑΕ, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ