Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου. Louis Gabriel de Bonald, 1754-1840, Γάλλος στοχαστής

Εξάμηνος αποκλεισμός στον Ουόλς για ντόπινγκ (pic)

2 Ιουνίου, 2020

    Με εξάμηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, τιμωρήθηκε ο Κόουλ Ουόλς. Οπως ανακοινώθηκε από τον αμερικανικό Οργανισμό για την καταπολέμηση του ντόπινγκ (USADA), ο Αμερικανός επικοντιστής έκανε χρήση τετραϋδροκαναβιδόλης, όπως προέκυψε μετά από σχετικό έλεγχο.
    Ο 24χρονος Ουόλς, ο οποίος είχε καταταγεί 10ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, τον περασμένο Οκτώβριο, ελέγχθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2020 κατά την διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ που φιλοξενήθηκε στο Κότμπους της Γερμανίας, όπου πήρε την τρίτη θέση, πίσω από τον συμπατριώτη του, Σαμ Κέντρικς και τον Βέλγο, Μπεν Μπρέντερς. 
    «Δεδομένου ότι ο Ουόλς, ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με τη χρήση μαριχουάνας, η περίοδος αποκλεισμού του μειώθηκε κατά τρεις μήνες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του USADA για τον Αμερικανό άλτη, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ πέντε μέτρα και 83 εκατοστά.
Γ. Διακογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Γιουβέντους: Προτείνει ανταλλαγή Ζορζίνιο με Μπερναρντέσκι

Ο Μαουρίσιο Σάρι θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ζορζίνιο.

Close