Οι αλχημιστές ψάχνοντας για χρυσάφι ανακάλυψαν πολλά άλλα πράγματα μεγαλύτερης αξίας. Arthur Schopenhauer, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Έξαλλος ο Αγγέλου, στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Γουλιέλμος

18 Νοέμβριος, 2018

Σε έξαλλη κατάσταση, με την ολοκλήρωση του αγώνα και την ήττα του Αρη από το Περιστέρι στο «Nick Galis Hall», ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο τεχνικός των «κίτρινων», με το τελευταίο διαιτητικό σφύριγμα, κατευθύνθηκε προς τη φυσούνα που οδηγούσε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και στη συνέχεια προς αυτήν που έδινε δρόμο προς τα αποδυτήρια των διαιτητών.

Στο αποδυτήρια των διαιτητών, στην πορεία, βρέθηκε, ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Αρης εξέφρασε παράπονα για τα σφυρίγματά τους στο ματς και έφυγε από το χώρο, στο βοηθητικό γήπεδο του Αλεξανδρείου, χωρίς να θελήσει να τοποθετηθεί δημόσια. 

Συνομιλία με τους διαιτητές, ιδιαίτερα τον Βασίλη Πιτσίλκα, είχε με την αποχώρηση τους από το γήπεδο ο Βαγγέλης Αγγέλου, όντας, πλέον, σε ήρεμη κατάσταση.

Read previous post:
Στο νοσοκομείο Γρεβενών μετά από τροχαίο ο ηγούμενος Εφραίμ

Στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου πραγματοποιεί προληπτικές εξετάσεις βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, το...

Close