Οι άνθρωποι έχουν το ελάττωμα όταν έχει νηνεμία να νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ καταιγίδα και δεν προετοιμάζονται. Niccolo Machiavelli, 1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος

Έκπληξη από τον Ντουέιν Τζόνσον σε 7χρονο θαυμαστή για τα γενέθλιά του

24 Μαΐου, 2021

Ο Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον επεφύλαξε μεγάλη έκπληξη σε έναν μικρό θαυμαστή του, που γιόρτασε τα 7α γενέθλιά του αυτή την εβδομάδα.

Ο Αμερικανός ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με προσωπικό μήνυμα που κατέγραψε προς τιμήν των γενεθλίων του μικρού Κας.

«Αυτό το μήνυμα είναι για ένα πολύ ξεχωριστό παιδί. Ένα υπέροχο παιδί. Όχι οποιοδήποτε υπέροχο παιδί, αλλά το πιο υπέροχο παιδί στον πλανήτη. Είναι μεγάλη στιγμή των γενεθλίων του Κας» τονίζει ο ηθοποιός, που εμφανίζεται στην οθόνη στο πάρτι του 7χρονου.

«Κας, ο DJ είναι εδώ, επίσης γνωστό ως ο θείος Rock» συνέχισε. «Ελπίζω να έχεις υπέροχα γενέθλια και να περάσεις υπέροχα. Φάε πολύ τούρτα ή ό, τι θέλει η καρδιά σου, επειδή είναι τα γενέθλιά σου. Σου στέλνω πολλή αγάπη. Αγκάλιασε τον μπαμπά σου για μένα, σε παρακαλώ. Αγκάλιασε τη μαμά σου και περάστε πολύ όμορφα. Να έχετε τα καλύτερα γενέθλια και θα σας δω σύντομα» είπε.