Κάθε άνθρωπος είναι δημιούργημα της εποχής του. Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να ανυψωθούν πάνω από τις ιδέες του καιρού τους. Voltaire, 1694-1778, φιλόσοφος & συγγραφέας

Εκπαιδεύτηκαν στα υγειονομικά πρωτόκολλα πάνω από 3.000 επιχειρήσεις

11 Ιουλίου, 2020

Ολοκληρώθηκε η δωρεάν εκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την Covid-19 σε 3.303 τουριστικές επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, που διοργάνωσε το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η δωρεάν εκπαίδευση των τουριστικών επιχειρήσεων στα υγειονομικά πρωτόκολλα υλοποιήθηκε στο πνεύμα των αποφάσεων που ελήφθησαν σε σύσκεψη, υπό τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στην οποία συμμετείχαν ο τομεάρχης Τουρισμού, Αλέξανδρος Θάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρήστος Μήττας, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών και πρόεδρος του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚεΔιΒιΜ ΠΚΜ), Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο διευθυντής του ΚεΔιΒιΜ ΠΚΜ, Γιώργος Αραπάκης.

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε από τις 10 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου μέσω της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης LMS και μέσω της πλατφόρμας e-learning του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ μετά το πέρας των μαθημάτων οι συμμετέχοντες έλαβαν ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.

Η εκπαίδευση των τουριστικών επιχειρήσεων είχε στόχο, εκτός από τη δική τους ενημέρωση, τη δημιουργία ενός πλέγματος προστασίας συνολικά του τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμβάλλει στην προστασία και την ασφάλεια των επαγγελματιών του τουρισμού και των επισκεπτών της, με γνώμονα τη διασφάλιση όχι μόνο της δημόσιας υγείας, αλλά και της τουριστικής εμπειρίας.

Read previous post:
Χωρίς Πέλκα αλλά με νέες παρουσίες η αποστολή για τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και συγκροτήθηκε η αποστολή της...

Close