Αν ο Βρετανικός στρατός αποβιβαστεί στην Ευρώπη, θα βάλω την αστυνομία του Βελγίου να τον συλλάβει. Otto von Bismarck, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος.

Εκλογές στις 9/06 στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

24 Μάιος, 2018

Η «αλλαγή σελίδας» στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό πλησιάζει.

Το διοικητικό συμβούλιο της «μάνας του λόχου» των «πρασίνων» συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης (24/05) κι αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης νέας διοίκησης στις 9 Ιουνίου (το πιο πιθανό είναι ότι οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν οκτώ ημέρες αργότερα λόγω έλλειψης απαρτίας).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να ηγηθεί του νέου ψηφοδελτίου και το πιθανότερο είναι πως θα αναλάβει την προεδρία του Ερασιτέχνη, με στόχο να τον επαναφέρει στη διεκδίκηση των τίτλων σε όλα τα αθλήματα που θα συμμετέχει.

Τις επόμενες ημέρες, εξάλλου, θα οριστικοποιηθούν τα ονόματα που θα συμμετέχουν στη νέα διοίκηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τώρα το ψηφοδέλτιο του «ισχυρού άνδρα» του μπάσκετ είναι το μοναδικό για τις εκλογές και θεωρείται πολύ δύσκολο να υπάρξει και δεύτερος συνδυασμός.

Read previous post:
Τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Η αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων στη Θεσσαλονίκη, μετά τη χιονόπτωση και την έντονη βροχόπτωση που προκάλεσαν προβλήματα τους τελευταίους...

Close