Με κακούς νόμους και καλούς δημόσιους λειτουργούς είναι ακόμα δυνατόν να κυβερνήσεις. Με κακούς δημόσιους λειτουργούς όμως, ούτε οι καλύτεροι νόμοι δεν μπορούν να βοηθήσουν. - Otto von Bismarck, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος

Έκκληση ΕΕ προς Μόσχα να σταματήσει να στηρίζει τους φιλορώσους

24 Ιανουαρίου, 2015

Nα σταματήσει να παρέχει κάθε είδους υποστήριξη στους φιλορώσους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία ζήτησε από τη Ρωσία η ΕΕ.

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι δήλωσε ότι «η κλιμάκωση των συγκρούσεων έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο ή τον τραυματισμό πάρα πολλών αμάχων» μετά από ένα αιματηρό 24ωρο με 8 νεκρούς όταν το τρόλει όπου επέβαιναν επλήγη από μία οβίδα.

«Καλούμε τη Ρωσία να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της» επισήμανε η Μογκερίνι ζητώντας να σταματήσουν οι συγκρούσεις, να αποσυρθούν τα βαρέα όπλα και να τηρηθεί το σύμφωνο του Μινσκ το οποίο υπογράφηκε το Σεπτέμβριο του 2014 με στόχο την ειρηνική διευθέτηση της κρίσης.

Read previous post:
Προς είσπραξη 2,2 δισ. από ελέγχους μεγάλων επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων μεγάλου πλούτου

Ενώ η ώρα των κάλπεων πλησιάζει, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με φορολογικούς ελέγχους μεγάλων...

Close