Αν όλο το παιχνίδι είχε να κάνει με το τι έγινε στο παρελθόν, τότε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι θα ήταν βιβλιοθηκάριοι.  Warren Buffett, 1930- , Αμερικανός επενδυτής.

Έκκληση του δημάρχου Κ. Ζέρβα στους εθελοντές αιμοδότες

1 Απριλίου, 2020

   Άρχισε από σήμερα η λειτουργία της νοσοκομειακής υπηρεσίας αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου, στην αίθουσα Νερού του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης.

   Να προσέλθουν στο δημαρχείο να δώσουν αίμα καλεί τους εθελοντές αιμοδότες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. «Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας γίνεται επιτακτική η ανάγκη να στηρίξουμε τις τράπεζες αίματος των νοσοκομείων της πόλης. Στην προσπάθεια αυτή διαθέτουμε από σήμερα τις απαραίτητες εγκαταστάσεις ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της υπηρεσίας αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να διαθέσουν λίγο από τον χρόνο τους και να προσέλθουν στο Δημαρχείο για να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

   Η αίθουσα Νερού βρίσκεται στο ισόγειο του δημαρχείου και οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημερι.

   Α. Καρυπίδου

Read previous post:
BCL: Επαφές με Ιερουσαλήμ για το final-8

Την Ιερουσαλήμ και το κλειστό γήπεδο "Pais Arena" της Χαποέλ προσανατολίζεται να επιλέξει ως έδρα διεξαγωγής του final-8 του Basketball...

Close