Θα πάρει πολύ καιρό και σίγουρα η Δύση θα παραμείνει ο κυρίαρχος πολισμός για μεγάλο διάστημα μέσα στον επόμενο αιώνα, αλλά η παρακμή ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη - Σάμιουελ Χάντιγκτον

Έκκληση Γ. Πατούλη για λήξη των κινητοποιήσεων και άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων

29 Ιουνίου, 2017

Έκκληση να λήξουν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους και «να καθαριστούν αμέσως οι πόλεις» απηύθυνε σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντας ότι «η κατάσταση είναι πλέον ανυπόφορη» στα αστικά  κέντρα και «δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού». 

Ο κ. Πατούλης καλεί τους εργαζομένους «να αποδείξουν ότι είναι περισσότερο υπεύθυνοι από την νομοθετική εξουσία». Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τονίζει ότι «δεν αξίζει ούτε στους Έλληνες πολίτες, ούτε στη χώρα μας αυτή η τριτοκοσμική εικόνα. Αυτή τη δύσκολη ώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες δεν πρέπει οι πολίτες να συνεχίζουν να πληρώσουν τα λάθη της κυβέρνησης».

 «Σεβόμαστε τον αγώνα των συμβασιούχων καθαριότητας, όμως με τη δημόσια υγεία δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς» υπογραμμίζει με έμφαση ο κ. Πατούλης και συνεχίζει: «Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί προτεραιότητα η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών». 

Read previous post:
«Νύχτες Αλληλεγγύης» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017

Περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι παρακολούθησαν πέρυσι τις «Νύχτες Αλληλεγγύης» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς εφοδιάζοντας με χιλιάδες είδη πρώτης ανάγκης τις κοινωνικές...

Close