Ο ντροπαλός άνθρωπος είναι τρομοκρατημένος πριν τον κίνδυνο, ο δειλός κατά τη διάρκεια και ο θαρραλέος μετά. - Jean-Paul Richter

Εκδικάστηκε από το CAS η προσφυγή κατά FIFA-Πάρμα για τα τροφεία του Νίνη

30 Σεπτεμβρίου, 2020

Εκδικάστηκε το πρωί της Τετάρτης (30/9) από το CAS η προσφυγή που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τις 20 Μαΐου 2020, κατά της FIFA και της Πάρμα (αριθμός υπόθεσης στο πινάκιο: CAS 2020/A/7092 Panathinaikos FC v. FIFA & Club Parma Calcio 1913).

Οι «πράσινοι» προσέφυγαν προ μηνών στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης, θέλοντας να «προσβάλλουν» την αρχική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA (η οποία κοινοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό στις 29 Απριλίου), που έκρινε πως η νέα εταιρική σύνθεση της Πάρμα δεν «συνδέεται» με το παλιό σχήμα της που πτώχευσε το 2013. Και είχε ως αποτέλεσμα να «σβήσει» το χρέος της προς τον Παναθηναϊκό (472.200 € ) για τα τροφεία της μεταγραφής του Σωτήρη Νίνη το καλοκαίρι του 2012.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε στην τηλεδιάσκεψη με το δικαστικό σώμα του CAS ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου, ο οποίος κατέθεσε μία σειρά από αποδείξεις που στοιχειοθετούν σε μεγάλο βαθμό το δίκαιο των επιχειρημάτων του «τριφυλλιού», χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα και το πώς χειρίστηκε η FIFA αντίστοιχη υπόθεση του Άρη.

Η απόφαση του CAS αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Οκτώβριο.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ / Euroleague: Το προφίλ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

          ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΡΩΣΙΑ) ΤΙΤΛΟΙ: -                  ...

Close