Υπήρξε υπερβολικά συχνά, υπερβολικά εύκολα για κυβερνήτες και κυβερνήσεις να παρασύρουν τους ανθρώπους σε πόλεμο. Lester B. Pearson 1897-1972. Καναδός συγγραφέας & διπλωμάτης

Εκδήλωση για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ αύριο στο Χαϊδάρι, από την δημοτική παράταξη «Πολίτες σε Δράση»

12 Φεβρουάριος, 2019

Ένα ευαίσθητο και κρίσιμο θέμα που αφορά στα δικαιώματα των πολιτών με κινητικά προβλήματα θα βρεθεί στο επίκεντρο συζήτησης αύριο στο Χαϊδάρι με τη συμμετοχή της περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου.

Η διαφορετική αυτή συζήτηση διοργανώνεται από τη δημοτική παράταξη «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο της πόλης, Θοδωρή Σπηλιόπουλο.

Στην παράταξη την οποία στηρίζουν δεκάδες πολίτες διαφορετικών πολιτικών χρωμάτων, προσχώρησε και ο Γιώργος Ταμπανιάν, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών. Όπως τονίζει στην πρόσκλησή του προς τους πολίτες ο επικεφαλής της παράταξης, Θοδωρής Σπηλιόπουλος, η συζήτηση θα συμβάλει ώστε να γίνουν κατανοητά μέσω των ερωτημάτων που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευπαθείς ομάδες.

«Με την έκτη αίσθηση λοιπόν, ενός από τους συνυποψήφιούς μας, σας καλούμε να προσεγγίσουμε – αναδείξουμε σωστές και πολιτισμένες λύσεις στο ζήτημα των Α.Μ.Ε.Α και τα δικαιώματά τους στην πόλη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο Χαϊδαρίου.

Read previous post:
Πηγές ΝΔ για Μαξίμου

Για «αυτοεξευτελισμό της κυβέρνησης-κουρελού που δεν έχει πλέον όρια» κάνουν λόγο πηγές της ΝΔ απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Close