Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου. Louis Gabriel de Bonald, 1754-1840, Γάλλος στοχαστής

Εκατοντάδες αθλητές και φίλοι του ποδηλάτου δίνουν ραντεβού στη Ν. Παραλία Θεσσαλονίκης

20 Σεπτέμβριος, 2018

Το μήνυμα για το δικαίωμα χρήσης του ποδηλάτου, με στόχο ένα φιλικότερο και καθαρότερο περιβάλλον, θα στείλουν ποδηλάτες που θα συμμετάσχουν στο «7ο Διεθνές Ποδηλατικό Circouit Θεσσαλονίκης και τη λαϊκή ποδηλατοδρομία στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου», την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το πρωί.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από τον δήμο Θεσσαλονίκης,  σε συνεργασία με το Ποδηλατικό Όμιλο ΒΕΛΟΣ. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)- Μαρία Κάλλας- Κορομηλά- Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

Εκτός από τον αγώνα των εγγεγραμμένων σε συλλόγους αθλητών, υπάρχει η κατηγορία των Open, δηλαδή των ερασιτεχνών αλλά επίσης και σκληρά αθλουμένων όλων των ηλικιών, που θα συναγωνισθούν για την τελική επικράτηση.

Μετά τις αγωνιστικές κατηγορίες, θα διαδεχθεί η Λαϊκή Ποδηλατοδρομία στις 11:30, ανοιχτή σε όλους τους φίλους του αθλήματος.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Κυριακή 23-9-2018 Διεθνές Circuit – Θεσσαλονίκης: Ώρα 09:30 Ομπρέλες Ζογγολόπουλου Περιοχή Ν. Παραλίας .

Διαδρομή: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)- Μαρία Κάλλας- Κορομηλά- Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

Εκκίνηση Λαϊκής Ποδηλατοδρομίας: Ώρα: 11:30.

Διαδρομή: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου) – Μαρία Κάλλας- – Γεωργίου Παπανδρέου

(αναστροφή)- Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

12:00 Απονομές.

Read previous post:
Βιτόρια: «Χρειαζόμαστε αποτέλεσμα με την ΑΕΚ»

Θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση της 2ας Οκτωβρίου με την ΑΕΚ, θέλει οπωσδήποτε ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρούϊ Βιτόρια,...

Close